rob
astrid

Arnhem ontdekken

Over ons

Astrid Feijen en Rob Slepička zijn een team

Astrid heeft haar sporen verdiend in de reiswereld en is een zeer ervaren stadsgids en activiteitenbegeleider. Haar hart ligt bij het genoeglijk en sportief op pad zijn met mensen. En dat in het mooie Arnhem.
Kennismaken, in beweging en verbinden zijn sleutelbegrippen voor Astrid.

Rob heeft ook een ruime ervaring in het rondleiden door Arnhem. De stad kent hij als zijn broekzak. Hij is cultureel altijd actief. Produceert nieuwe rondleidingen en maakt programma’s en podcasts over cultuur. Ook maakt hij lezingen met projectie van beelden (oude en nieuwe foto’s) om de wandeling bij je thuis te brengen, de “Virtuele Wandelingen“. Rondleiden doet hij altijd onder het motto “Informeren en amuseren”. En bij voorkeur interactief.

Samen met enkele collega-gidsen bieden we een breed scala aan activiteiten, zoals serieuze stadswandelingen met veel informatie, maar ook gezellige en sportieve wandelingen, fietstochten en steptochten. Dit alles onder het motto: “Arnhem ontdekken op een informatieve, genoeglijke en/of actieve manier”. 

Wij bieden datgene waar de bezoeker van Arnhem behoefte aan heeft. Dat kan zijn een uurtje de stad verkennen met een borrel na, een serieuze stadswandeling van anderhalf uur, een compleet “Dagje Arnhem”, een fietstocht in de mooie omgeving en nog veel meer. 

Bel of mail ons, dan overleggen we wat je wensen zijn en wij stellen een fijn aanbod samen. Maatwerk, dus!