rob
astrid

Arnhem ontdekken

Informatie

Instapwandelingen

Kijk op de agenda voor ons aanbod. Daar kun je vooraf reserveren. Regelmatig bieden wij een van onze boeiende rondleidingen als instapwandeling aan. Daarvoor kun je je tot 24 uur voor de datum nog aanmelden. Wil je je binnen 24 uur aanmelden, neem dan even telefonisch contact op.
Het zijn wandelingen uit ons complete aanbod of speciale themawandelingen.
En mogelijk nodigt de actualiteit uit om rond een bepaald onderwerp een wandeling aan te bieden.

Ad hoc wandelingen/ activiteiten:

Stel je hebt een weekendje weg of een nachtje Arnhem geboekt. Een keer naar een stad die je eigenlijk nog niet zo goed kent. Na het inchecken denk je waar zullen we eens beginnen en wat zullen we gaan doen. Hoe leuk zou het zijn om toch even met een Arnhemmer op pad te gaan en daardoor een goede indruk van de stad te krijgen. Dat kan! Ad hoc, op de dag zelf, kunnen wij vaak in overleg nog wel met jullie aan de wandel en vanaf het punt waar je graag willen starten. 
Bel of mail, dan overleggen we graag met je. 

Zakelijk

Wil je een activiteit organiseren voor jouw bedrijf, team, afdeling of personeel? Weet je niet waar te beginnen? We denken met onze kennis en ervaring graag met je mee en hebben een ruim aanbod om elk teamuitje tot een succes te maken. Een activiteit om meer verbinding met het team of de collega’s te creëren, de samenwerking te verbeteren of “gewoon een leuk uitje”. 

Particulier

Bij Arnhem Ontdekken kun je terecht voor een familie of vriendenuitje, een activiteit met gezin of een invulling voor een vrijgezellen- of verjaardagsfeestje. Heb je de eer om dit jaar een uitje te organiseren? Wij denken graag mee. Voor zowel een dagdeel als een heel dagprogramma. Actief of juist wat meer ontspannen. Mét, indien gewenst, suggesties voor een lunch of diner. Wij helpen je graag en leveren maatwerk voor elke groepsgrootte, portemonnee en gelegenheid.

Kijk op de pagina Tarieven voor meer informatie over de kosten voor een wandeling.