rob
astrid

Arnhem ontdekken

Genoeglijk

Culinaire wandeling

Meestal beginnen we met een wandeling door de stad of het park alvorens we ergens neerstrijken om wat te drinken/eten. Vervolgens maken we een wandeling van ca. 45 minuten en eindigen dan bij de 2e locatie voor een drankje/hapje/gerecht. Er zijn meerdere mogelijkheden, afhankelijk van het aantal gangen qua eten. Wij kijken graag samen met jou/jullie wat het beste uitkomt en bij welke locatie. Lekker ontspannen, tijd om te kletsen, maar ook in beweging.

Middagje/dagje Arnhem

Arnhem leent zich uitstekend om er een hele dag of middag door te brengen. Bijvoorbeeld een stadswandeling in combinatie met een workshop of een bezoek aan een museum, de Eusebiuskerk, het Provinciehuis of de Historische Kelders. Een speciaal thema, bijvoorbeeld Airborne of mode. Maak jullie wensen kenbaar en geef ons aan wat het doel is van jullie uitje en wij denken graag met jullie mee voor een passende invulling.

Op maat

Genoeg mogelijkheden om Arnhem te ontdekken. Laat ons weten wat het doel is van jullie uitje en waar je zelf aan zit te denken qua programma en wij denken graag met jullie mee, ook voor wat betreft de te kiezen horecagelegenheden. Wij garanderen een passende invulling voor jullie uitje/dagje Arnhem. Een combinatie van informatie en actief of juist een route met opdrachten. Van veel op eigen houtje of juist lekker ontzorgd en met ons op pad.

Dit is een greep uit ons aanbod. Kijk ook op: www.astriduitarnhem.nl.