leeg
astrid

Arnhem ontdekken

Actief

Fietstour/steptocht

Arnhem is omgeven door mooie natuur voor mooie tochten per fiets, step of eventueel een tandem. Rondje bruggen, een Airborneroute, rondje Parken, Velperweg, naar Industriepark Arnhems Buiten en Mariëndaal. In overleg kijken we graag welke route bij jullie gezelschap past qua tijdsduur en inspanning. Al dan niet met een pauze onderweg. Tijdens de diverse stops leuke verhalen en anekdotes over de gebouwen, omgeving en bezienswaardigheden. Zo bekijk je Arnhem op een hele andere manier.

Natuurwandeling

Arnhem een stad met veel cultuur en natuur. Zoveel mooie (stads-)parken. Arnhem kent circa 30 parken van verschillende grootte. Behalve Sonsbeek en Zijpendaal zijn dat onder meer Warnsborn, Park Klarenbeek, Park Presikhaaf en Park Angerenstein. Diverse parken, landgoederen en een natuurgebied liggen als parels aaneengeregen in en rondom Arnhem. Prachtige vergezichten, heuvels, een afwisseling van bos, fraaie beukenlanen, graslanden en sprengenbeken met vijvertjes. Regelmatig gaan wij aan de wandel in een of meerdere parken. Heerlijk buiten in beweging, genieten van al het moois dat de natuur ons te brengen heeft. 

Op maat

Genoeg mogelijkheden om Arnhem te ontdekken. Laat ons weten wat het doel is van jullie uitje en waar je zelf aan zit te denken qua programma en wij denken graag met jullie mee, ook voor wat betreft de te kiezen horecagelegenheden. Wij garanderen een passende invulling voor jullie uitje/dagje Arnhem. Een combinatie van informatie en actief of juist een route met opdrachten. Van veel op eigen houtje of juist lekker ontzorgd en met ons op pad.

Dit is een greep uit ons aanbod. Kijk ook op: www.astriduitarnhem.nl.