rob
astrid

Arnhem ontdekken

Aanbod

Algemeen

Voor alle activiteiten geldt: startpunt volgt na aanmelding. Meestal vanaf Station Arnhem CS of op circa 10 minuten loopafstand van het station.

Wil je vooraf weten welke startlocatie de natuur- of stadswandeling heeft, of het programma van een dagje Arnhem, dan bel/mail ons gerust.

Stadswandeling

Regelmatig bieden wij een stadswandeling uit ons aanbod. Van Spijkerkwartier tot  IP Arnhems Buiten. De binnenstad tot stad en park of de Burgemeesterswijk. Of “Omhoog kijken” of “Kerken en Kroegen”. Informatief en interactief de stad beleven.

Tijdsduur: anderhalf à twee uur. 

Een dagje Arnhem

Arnhem, de genoeglijkste van het gewest Gelre, heeft veel te bieden. In de ochtend en de middag een programma en een suggestie voor een lunchlocatie. Je kunt er echter voor kiezen even zelf wat vrije tijd door te brengen. Qua programma veelal een stadswandeling met tussendoor een pauze en mogelijk een bezoek aan een mooi gebouw of bedrijf.

Tijdsduur: ca. 6 uur

Specials

Arnhem Ontdekken Specials zijn wandelingen waarbij je met een enthousiaste collega-gids een themawandeling kunt meemaken. Wat te denken van een rondleiding in het Huis der Provincie of de Eusebiuskerk, Een Slag om Arnhemwandeling of eens rondkijken in een specifieke wijk, bijvoorbeeld Angerenstein of de Geitenkamp.

Tijdsduur: anderhalf à twee uur.

Natuurwandeling of fietstocht

Arnhem is omringd door fraaie stadsparken uit de Romantische eeuw. Wij bieden je de mogelijkheid om met ons mee te gaan de natuur in. Te voet of met de fiets. Samen in beweging zijn motiveert en levert vaak andere gesprekken op.

Tijdsduur: twee tot twee en een half uur.

Borrelwandeling

Vanaf het beginpunt wandelen we een half uurtje, daarna nemen we een half uurtje de tijd om ergens wat te drinken alvorens we weer aan de wandel gaan. Dit keer een uurtje via een mooie route met de nodige verhalen en bezienswaardigheden naar de eindlocatie.

Tijdsduur: twee tot twee en een half uur.

Wil je weten wanneer welke activiteit plaatsvindt?
Zie de agenda voor de data of kijk op onze socials.